Merk uitgelicht: Trae Lyx

Published : 12-03-2020 10:52:15
Categories : Algemeen

Merk uitgelicht: Trae Lyx

Met het merk Trae Lyx heeft u altijd een hoogwaardig product in huis. Een professioneel merk voor houten vloeren. Ook produceert het merk verschillende lakken voor meubels, muren en badkamers. In dit nieuwe blog staan we stil bij de verschillende eigenschappen van Trae Lyx en waarvoor u de producten van dit merk kunt gebruiken. Met de producten van Trae Lyx weet u zeker dat u uw meubels en vloeren een prima afwerking en bescherming geeft!

Trae Lyx: verf en lak voor de specialist

Trae Lyx focust zich met zijn divers aanbod van lakken met name op specifiekere klussen. Denk bijvoorbeeld aan meubel- en vloeronderhoud. Vooralsnog ligt de focus bij hout, een nog altijd geliefd materiaal voor meubels en interieurs. Dat is ook niet zo gek, want Trae Lyx is Zweeds voor ‘hout luxe’ of ‘luxe hout’. Die benaming is toepasselijk. En de producten geven dan ook precies datgene wat ze beloven: ze laten uw houten vloeren, meubels helemaal tot hun recht komen in uw interieur. Ook zorgen de verschillende lakken en afwerkingen voor een goede bescherming tegen vocht, vuil en beschadigingen of slijtage.

Vloeren

Trae Lyx heeft in het assortiment ook verschillende vloerlakken. Let op: hier is een verschil tussen lak voor een (hout)vloer met massieve planken of parket. Met name parket moet eens in de zoveel jaar of bij grote beschadigingen opnieuw worden gelakt. Met de hoogglans parketlak heeft u in ieder geval een mooie, stevige look voor uw vloer die zowel beschermt tegen stoten en grote slijtage. De Trae Lyx lakken voor op vloeren en parketten passen voornamelijk bij een grenen of vurenhouten vloer.

Lakvarianten voor meubels

Ook op het gebied van lak voor meubels is Trae Lyx een geliefd merkt. Standaard leverbaar in een hoogglans, zijdeglans of mat-variant. Een populaire soort meubellak voor binnen is de meubellak mat. Met deze matte lak geeft u uw meubelstukken voor binnen een mooie, verzorgde afwerking en beschermt u ze tegen slijtage en vocht.

Onderhoudsmiddelen

Naast de verf- en laksoorten met verschillende glansgraden, vindt u ook diverse onderhoudsmiddelen en schoonmaakproducten van Trae Lyx. Het gaat daarbij om speciale schoonmaakproducten voor het reinigen van, bijvoorbeeld een gewaxte vloer (zoals Trae Lyx Hardwax Pro Floor) of speciale vloerpolish voor extra glans en bescherming.

Advies bij uw producten

Verfsuper weet als geen ander wat voor soort lak, verf of ander schildermateriaal er nodig is om uw schilder- of lakwerk aan te pakken. Met onze ervaring en de nodige kennis geven wij u dan ook graag advies bij het kiezen van uw producten. Neem contact met ons op voor meer informatie. U kunt de producten van Trae Lyx gewoon in onze webshop bestellen. Woont u in de regio van Tilburg en heeft u uw producten voor 8:00 ’s morgens? Dan ontvangt u uw bestelling zelfs op diezelfde dag nog.